Мария Илиева и Любо стават абитуриенти

Pinterest LinkedIn +

Мария Илиева и бившият вокалист на група Те - Любо, ще си припомнят вълненията около абитуриентския бал покрай участието си в кампанията на БГ Радио - "Бъди звезда на бала". Изпълнителите ще влязат в ролята на дама и кавалер на бала на двама абитуриенти от слушателите на медията.

Според регламента, всички завършващи, които желаят да се включат в кампанията, трябва да изпратят своя снимка и лично послание към Мария Илиева и Любо.

Крайният срок за участие изтича на 15-ти май, като изпълнителите ще прочетат всички писма и всеки от тях сам ще избере кого да направи звезда на бала.

Кампанията "Бъди звезда на бала" се организира за четвърта поредна година. В първите три издания взеха участие Графа, Миро и Дичо, а за първи път тази година в инициативата ще се включи и жена в лицето на Мария Илиева.


Кой ли не би оценил компанията на Мария Илиева...Снимка: Avtora.com

Междувременно на 1 април в Пловдив, Мария Илиева и Любо стартираха национално турне заедно с колегите си Дичо, Спенс, Deep Zone и група 032.

Обиколката е организирана от музикална агенция Liqueur и представлява подвижна дискотека, съставена от пет тира, джипове и леки коли, на обща стойност от 1.5 млн. лв. Турнето ще премине през почти всички градове в България с население над 5 хиляди души.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.