Music Idol 3: Любо и Хората от гетото гостуват в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Бившият вокалист на група Те - Любо и фронтменът на Хората от Гетото - Ghettoman, ще бъдат специални гости на Music Idol 3 на 21 април. Музикантите ще открият предаването с изпълнение на съвместното си парче "Аз и ти" и ще дадат професионални съвети на финалистите в шоуто.

Междувременно вече са оповестени имената на петимата таланти, получили най-ниска зрителска подкрепа след четвъртия голям концерт в Music Idol 3. За място в музикалното реалити ще се борят Виктория Димитрова, Магдалена Джанаварова, Ели Раданова, Симона Статева и Русина Катърджиева.

Момичетата ще представят по една песен в рамките на мини-концерта на 21 април, като техните изпълнения ще бъдат оценявани и от комичните герои Мустафа и Марин. Поредната доза от любовната история между Соня Мембреньо и македонеца Боян Стойков също ще бъде излъчена в предстоящото предаване.

На 22 април, по време на поредните елиминации в Music Idol 3, ще стане ясно коя от номинираните участнички ще трябва да приключи участието си в музикалното реалити. Специални гости ще бъдат македонският вицепремиер Ивица Боцевски и министърът по европейските въпроси на България - Гергана Паси. Освен тях, в шоуто ще вземат участие и музикантите от D2, които ще свирят на живо и ще коментират  изпълненията на талантите.

Четвъртият голям концерт в шоуто премина под знака на хитови песни от световни филмови класики. От сцената на Music Idol прозвучаха парчета от лентите "Криминале", "Кръстникът", "Коса", "Девет седмици и половина" и др.

Специални гости на концерта бяха Христо Мутафчиев и актьорите от хумористичното телевизионно шоу "Комиците".


 

Сподели.