Мария Игнатова: Петко Димитров е много готин пич

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Мария Игнатова, популярна като една от водещите на "Господари на ефира", както и като участник в шоуто "Като две капки вода", сподели с Гала в предаването "На кафе", че все още много харесва бащата на детето си - Петко Димитров, който освен като бизнесмен напоследък е популярен и като звезда в танцувалното шоу Dancing Stars.

"Пепи за мен е един много готин пич, с много хубаво чувство за хумор. Това е качество, което аз много харесвам в него. Той винаги се нагърбва с ужасно много неща и нито веднъж, откакто се познаваме, аз не съм го чула да се оплаче. Той работи денонощно, не зная как успява", не скри възхищението от бившия си Игнатова.

Въпреки топлите чувства между двамата и сина им Виктор двамата са преценили, че не биха могли да продължат заедно.

"Обикновено отношенията се развалят тогава, когато единият не разбира и остава обиден, наранен. При нас и двамата разбрахме, че няма да я бъде тази работа и няма смисъл да се сърдим", разказа още в откровеното си интервю актрисата, която в момента живее с колегата си Димитър Рачков.

Димитров, от друга страна, напоследък е заподозрян в интимни отношения с партньорката си от Dancing Stars - танцьорката Яна Акимова, която пък е официално обвързана с музиканта Орлин Павлов. Тяхната връзка стартира в предишен сезон на танцувалното шоу.

В Dancing Stars откри новата си любов и популярният водещ и музикант Деян Славчев-Део, който наскоро приключи дългогодишната си връзка с друга българска звезда от музикалната сцена - Лора Караджова и афишира връзката си с танцьорката Елена Добрикова.

Сподели.