Мария Бакалова ще даде гласа си на космическо куче

Pinterest LinkedIn +

Мария Бакалова ще озвучава руското куче космонавт Космо,. Това беше обявено по време на панела на "Marvel Studios на Comic-Con 2022%" в Сан Диего.

В комикса Космо е куче, което има телепатични сили и участва като опитно животно в съветската космическа програма през 60-те години на миналия век. То се изгубва в Космоса и именно там придобива способност да предчувства опасност от космически лъчи. Кучето се озовава на космическата станция Ноухеър, където се установява като в свой нов дом и в крайна сметка става началник на охраната на станцията.

За участието на българската актриса в актьорския състав на новата част на "Пазители на галактиката" се разбра през юни. В новата лента Бакалова ще си партнира в новия филм "Пазители на галактиката 3" със звезди като Вин Дизел, Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста и Брадли Купър.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.