Мариела от Star Academy свали дрехи за Playboy

Pinterest LinkedIn +

Eдна от най-коментираните участнички в първия български сезон на Star Academy, 19-годишната Мариела Петрова, е звездата от корицата на новия августовски брой на списание Playboy.

Фотосесията на Мариела, озаглавена "A Star is Born", е заснета от известния фотограф Васил Къркеланов. В близките седмици се очакват и първите самостоятелни сингли на сексапилната певица, допълват нейните издатели от Harbour Island Records.

Предварителните прогнози на издателите сочат, че това ще е един от най-продаваните броеве на списанието през последната година.

Голямото Playboy Interview е с най-слушаната българска поп-група в момента – рап-триото "Ъпсурт"”. Във фотосесията и отговарянето на въпросите участва и тяхната партньорка от суперхита "3 в 1" Галя от "КариZма".

С отговори на плейбойските "20 въпроса" е представен именитият холивудски продуцент Марио Касар, финансирал блокбъстъри като "Зов за завръщане", "Първичен инстинкт", "Терминатор 2 и 3" и "Лолита". Той е интервюиран от Нели Карагьозова специално за българския Playboy по време на кинофестивала в Кан.

С авторски статии в раздел "Форум" гостуват Иван Бакалов ("Кой спечели в XL парламент"), Светльо Витков ("ИстЕрията на Хиподил, част I") и нашумелият със скандалните си репортажи от потайностите на софийския хайлайф Джеймс Попов ("Номер 500").

Снимки: Playboy

Сподели.