Марая Кери остана само по бельо на корицата на Complex (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

47-годишната Марая Кери никога не се е свенила да облече пищните си форми в доста прилепнали тоалети, нито да покаже още по-голяма доза сексапил, оставайки само по бельо. Такъв е и случаят с корицата на списание Complex.

Певицата, която краси августовско-септемврийския брой на изданието, остана само по дантелен корсет и мрежести чорапи за еротична фотосесия. Пред екипа на списанието тя разкри и душата си, коментирайки отношенията с бившия си съпруг Ник Кенън и с бъдещата й половинка – милиардера Джеймс Пакър.

"Никога не съм си мислила, че ще имам деца и после ще се разведа. Сякаш миналото се повтаря", казва Марая, имайки предвид раздялата на родителите си, когато тя е била на три.

"Но в живота се случват всякакви неща. Така е била писано да стане. Всичко е наред. Но заради децата ми се иска да не се беше случило."


Въпреки всичко Марая намери отново щастието в лицето на Джеймс и в момента тече усилена подготовка за огромната им сватба.

"Не очаквам, че той ще бъде до мен във всяко нещо, което правя. Той си има достатъчно неща на главата, а и аз имам доста работа."


Сподели.