Манга-филми съпровождат сета на DJ Krush в София

Pinterest LinkedIn +

Специална селекция от японски класически филми, както и популярни манга ленти, ще съпровождат сета на световноизвестния музикант DJ Krush в София. Партито на японския музикант ще се състои на 8 ноември в Парти център "4 км".

За да бъдат излъчени филмите, една от залите в столичното заведение ще бъде преобразена в киносалон.

Известният британски музикант Terry Ryan от диджейското дуо Atomic Hooligan ще застане зад пулта след участието на японския артист DJ Krush. В партито ще се изявят и българските музиканти - диджеите Chaves и Stoyan.

Hideaki Ishi, известен на международната музикалната сцена под псевдонима DJ Krush, стартира музикалната си кариера през 1985 г. в Япония. Музиката на именития диджей и продуцент обединява хип-хоп, амбиент и трип-хоп звученето.

Участието на DJ Krush в София е по покана на "Play Events" и ще даде началото на серия от събития, под надслов "Japannight". Тематичните партита целят да представят пред българската публика японски диджеи, продуценти и музиканти.

Електронни билети за партито на DJ Krush могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.