Man of Steel вероятно ще представи героите от Justice League

Pinterest LinkedIn +

Президентът на Warner Bros. - Джеф Робинов (Jeff Robinov) - открито потвърждава в свое интервю пред Entertainment Weekly, че светът, в който се развива Man of Steel, е населяван и от много други супергерои.

Тъй като Кристофър Нолан (Christopher Nolan) разработи своята трилогия The Dark Knight (Черният рицар) без участието на персонажи със свръхестествени сили, Man of Steel ще има задачата да представи концепцията със супергероите, планирана от Warner Bros.

"Man of Steel ще зададе посоката, към която ще се отправим със следващите си филми. В този смисъл Man of Steel наистина е първата стъпка. Това, което Зак (Снайдър) и Крис (Нолан) направиха с филма, ни позволява да въведем и останалите герои в същата вселена", коментира Робинов пред EW.

Сценарист на продукцията е Дейвид Гойър (David Goyer), който също е работил по The Dark Knight. Въпреки че не е категоричен в изказванията си като президента на Warner Bros., Гойър споделя, че няма да е лошо зрителите да внимават за изненади, докато гледат Man of Steel.

Новият филм за Супермен се очаква в киносалоните от 14 юни 2013 г., а главните роли са поверени на Хенри Кавил (Henry Cavill), Ейми Адамс (Amy Adams), Ръсел Кроу (Russell Crowe), Майкъл Шанън (Michael Shannon) и др.

Сподели.