Черният рицар се завръща! Крисчън Бейл се присъединява към Justice League?

Pinterest LinkedIn +

Крисчън Бейл вероятно ще се превъплъти поне още веднъж в ролята на Батман, пише един от най-големите американски блогове - Latino Review.

Въпреки че актьорът отхвърли вероятността отново да изиграе Брус Уейн още преди премиерата на The Dark Knight Rises, името му се спряга за една от главните роли в Justice League.

Включването на Бейл до Хенри Кавил (Henry Cavill), който ще изиграе Супермен в излизащия през юни 2013 г. филм Man of Steel, е само част от добрата новина.

Latino Review споменава в статията си също и ангажирането на Кристофър Нолан (Christopher Nolan) за продуцент и на Зак Снайдър (Zack Snyder) за режисьор на суперпродукцията, което определено е достатъчно, за да развълнува феновете на трилогията The Dark Knight (Черният рицар).

Въпреки че информацията е напълно неофициална, Крисчън Бейл и Кристофър Нолан може наистина да се окажат замесени в следващия проект на DC и Warner Bros., тъй като Latino Review рядко са бъркали досега.

Както беше обявено обаче, започването на работата по Justice League зависи изцяло от представянето Man of Steel, чиято премиера е на 14 юни 2013 г.

Сподели.