Mamma Mia! ABBA се събраха за откриването на ресторант

Pinterest LinkedIn +

Шведската поп група ABBA се събра. За съжаление на почитателите им - само за една вечер.

Осем години след последната им поява Бьорн Улвеус, Бени Андершон, Агнета Фелтскуг и Ани-Фрид Люнгста се появиха отново заедно в Стокхолм. Четиримата присъстваха на откриването на нов ресторант, който носи името на едно от най-емблематичните им парчета – Mamma Mia.

"Тук сме, за да се забавляваме", възкликнал Бьорн пред многобройните папараци, които с нетърпение очаквали звездната им поява.

ABBA се сформира през 1972 г., постигайки световна известност две години по-късно със спечелването на песенния конкурс Eurovision с песента Waterloo. Скоро след това следват безброй хитове и над 380 млн. продадени албума в цял свят.

Верните им фенове са в очакване на реюниън, но Бьорн заявил, че със сигурност няма да станем свидетели на подобен развой в отношенията им.

"Взехме си почивка през 82-ра и така е било писано. Все още сме разделени и така ще си остане. Никога няма да ни видите заедно на сцената."


Mamma Mia The Party! At Tyrol and all 4 members of ABBA gathered again! Amazing night!!!!

Posted by ABBA on Wednesday, January 20, 2016
Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.