Маколи Кълкин стана баща

Pinterest LinkedIn +

Звездата от филмовата поредица "Сам вкъщи" стана баща. Той и приятелката му Бренда Сонг са посрещнали първородния си син на 5 април.

Новината беше потвърдена от представител на актьора за сайта "E! News", който съобщава и името на момченцето - Дакота Сонг Кълкин. То е кръстено на покойната сестра на Маколи, която беше блъсната от кола и почина през 2008 г.

Маколи Кълкин и Бренда Сонг са заедно от 2017 г., но се стараят да пазят личния си живот за себе си. През 2020 г. обаче двойката съобщи, че иска да има бебе.

Миналата година филмът „Сам вкъщи“ стана на 30 години, а самият Маколи Кълкин - на 40. Той се прочу като едно от най-известните деца актьори в края на миналия век и е един от най-високоплатените актьори в Холивуд. В личният му живот обаче не липсват трудности. Той има един неуспешен брак зад гърба си с актрисата Рейчъл Майнър. Двамата се женят, когато са на по 18 години, и се развеждат 4 години по-късно.

През 2000 г. сестрата на Маколи - Дженифър - умира от свръхдоза наркотици, а 8 години по-късно и другата му сестра - Дакота - загива, блъсната от кола. И двете жени са на по 29 години, когато умират.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.