Мъжът, който се отказа от хероина и стана милионер благодарение на плодовете

Pinterest LinkedIn +

Годината е 2003 г., градът е Лос Анджелис, а наркотикът, с който Кали Рафати предозира за 9-ти път, е хероин. Лекарите трудно успяват да го върнат към живота. И точно тогава за него всичко се променя.

Наркозависимият мъж, който тогава е само на 33 години (и 49 килограма), решава, че трябва да направи нещо коренно различно с живота си, ако иска да продължи да го живее. И влиза в клиника за зависими, където се лекува в продължение на 4 месеца. 

Khali Rafati

След този период той си намира различни работи, включително работа в рехабилитационен център, където приготвя различни плодови сокове за пациентите. Точно в този момент той толкова се запалва по смутитата, че решава да създаде своя компания.

Sunlife Organics днес му носи продажби за над 6 милиона долара годишно, а междувременно животът му е стигнал такова ниво, че 46-годишният бизнесмен пътува навсякъде с частния си самолет.

Тази драстична промяна го вдъхновява да напише автобиографичната книга I Forgot To Die (Забравих да умра). Към днешна дата бившият наркоман е собственик и на рехабилитационен център и йога студио.

I Forgot To Die Кали Рафати

Сподели.