Мъж показа как изневерява на секс куклата си със странен предмет (видео)

Pinterest LinkedIn +

Културист от Казахстан Юрий Толочко, който през ноември се ожени за секс кукла на име Марго, публикува еротично видео, в което съпругата му отсъства. Пикантните кадри, които се появиха в профила му в Instagram, за броени часове събраха над 80 хиляди гледания.

"Мисля, че имам ново увлечение", написа Толочко към видеото. В него той лежи на земята, облечен само по шорти, и гали странен предмет със сребрист цвят. Неговите последователи се поинтересуваха дали по този начин изневерява на жена си, а той отговори "Така изглежда" и поясни: "Не мога да се сдържа, докато тя (секс куклата Марго) е в болница".

Във всеки случай не мисля, че съпругата ви ще има какво да каже по този въпрос“, подиграват се коментиращите. В края на декември стана известно, че секс куклата Толочко, която той смята за своя жена, е счупена и трябва да бъде ремонтирана в друг град.

На 30 ноември 2020 г. Толочко се ожени за секс кукла, с която, по негови твърдения, е поддържал връзка година и половина. На сватбата, която се състоя в ресторант, присъстваха десетки гости. Младоженецът беше облечен в черен костюм с папийонка, а булката - в сватбена рокля. Първоначално празникът трябваше да се проведе през март в Тайланд, но беше отложен поради пандемията от ковид.

Ексцентричният ултурист обяви преди година, че възнамерява да се ожени за секс куклата си, но тогава никой не взе насериозно намеренията му. Тогава той сподели с феновете си, че се отнася с любимата си като с истинска жена и ходи с нея на срещи. Освен това й е направил профил в социалните мрежи, където говори за връзката им от нейно име.

Сподели.