Майли Сайръс се включва в шоуто на 2013 MTV Video Music Awards

Pinterest LinkedIn +

След Lady Gaga, Кейти Пери, Kanye West и Робин Тик своето участие в шоуто по връчването на видео музикалните награди на MTV за 2013 г., което ще се състои на 25 август в Barclays Center в Бруклин и ще бъде предавано на живо по MTV и в VMA.MTV.com, потвърди и сензацията на 2013 г. Майли Сайръс.

Провокативната актриса и поп звезда ще има възможността да затвърди феноменалния успех, който постигна през 2013 г., връщайки се ударно на музикалната сцена с нов, супер секси имидж, няколко колаборации и мега хита си We Can't Stop.

Предполага се, че шоуто ѝ ще бъде всичко друго, но не и рутинно, засенчвайки онова, на което са заложили ексцентричните й колежки Lady Gaga и Кейти Пери. Като се имат предвид тенденциите през 2013 г., голотата няма да е достатъчна за целта, тъй като всички изброени отдавна не са оставили почти нищо за показване.

Майли Сайръс е номинирана за четири награди Moonman на MTV, включително в новата категория Best Song of the Summer с We Can't Stop, а освен нея за тази статуетка ще се борят Робин Тик с Blurred Lines, One Direction с Best Song Ever, Daft Punk с Get Lucky, Calvin Harris и Ели Гулдинг с I Need Your Love и Селена Гомес с Come & Get It.

Гласуването в тази категория се осъществява чрез Twitter, Instagram и Vine посредством хаштагове за съответния изпълнител: #votemiley, #votedaftpunk, #voteselena, #voteonedirection, #votethicke и #votecalvinandellie и ще продължи до старта на церемонията в 7:00 ч. сутринта българско време на 26 август 2013 г.


Miley Cyrus twerks for the VMAs!

Miley Cyrus will perform at the 2013 MTV Video Music Awards!

Miley Cyrus will perform at the 2013 MTV Video Music Awards!

Сподели.