Майли Сайръс се съблече чисто гола за благотворителност

Pinterest LinkedIn +

Едва ли някой се е съмнявал, че е въпрос на съвсем малко време и това да се случи, като се има предвид, че Майли Сайръс отдавна не е на 15 (от 5 години, ако трябва да сме точни).

Само месец след като пусна един от най-провокативните клипове на 2013 г. – изобилстващия от сексуални и фармакологични внушения We Can't Stop – 20-годишната актриса и певица, придобила световна известност с участието си в сериала Hannah Montana на Disney Channel, изгря чисто гола в черно бяла фотография с рекламна цел.

Кадърът е само един и не е предназначен за лайфстайл списанията, нито за визията на следващия й сингъл, а ще бъде принтиран върху фланелки и разпространен като част от новата кампания на Marc Jacobs International за набиране на средства за програмата Protect the Skin You're In.

Инвестираните в еротичната тениска $35 ще отиват за финансиране на борбата с рака на кожата в New York University Skin Cancer Institute и NYU Langone Medical Center.
Miley cyrus naked
Преди Сайръс в кампаниите на организацията, оглавявана от прочутия моден дизайнер Марк Джейкъбс (креативен директор на Louis Vuitton от 1997 г. насам), са участвали Наоми Кембъл, Виктория Бекъм, Дита фон Тийз, Ръфъс Уейнрайт и др.

"Нейният талант има много проявления от музиката до киното. Тя е здраво стъпила на земята и има акъл в главата. Обожавам я", коментира Джейкъбс, който промотира новата линия фланелки с голата Майли Сайръс чрез своя Twitter.

Същото стори и самата актриса, която по всяка вероятност е променила плановете си да се омъжи за приятеля си Лиъм Хемсуърт, за когото се сгоди през 2012 г.


Сподели.