Майли Сайръс разголи гръд в Lil' Kim стил за Хелоуин, изгря на корицата на декемврийския Cosmopolitan (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Майли Сайръс последва примера на Парис Хилтън, Нина Добрев и повечето от холивудските звезди от този ранг и отбеляза Хелоуин, превъплъщавайки се в своя не по-малко известна колежка - лошото момиче на рап сцената Lil' Kim.

Тя е документирала своя "селебрити косплей" с няколко кадъра, публикувани в Instagram, разкриващи приликата между нея и Lil' Kim, която подобно на Майли Сайръс сътвори сензация на MTV VMAs, но преди 14 години - през 1999 г.

По този начин тя се е появила на партито, организирано в Beacher's Madhouse в Холивуд, в компанията на Парис Хилтън, която няколко дни по-рано се преобрази в Майли Сайръс с прическата и костюма й от наградите на MTV за 2013 г. За самото парти Хилтън е предпочела костюм на леопард. Секси леопард с диамантена огърлица и подобаващи тъмни очила.

"Оууууу. Погледнете моето момиче @mileycyrus тази вечер!!! Изглежда ФАНТАСТИЧНО!!! Иска ми се да бях там, за да стисна тази гърда. Обичам ТЕ толкова много!!! #mytwin", реагира на своеобразния трибют към нея Lil' Kim, чиято гола гърда от нощта на наградите на MTV за 99-та година бе "претеглена" собственоръчно от нейно величество Даяна Рос.

Звездите на Холивуд за Хелоуин 2013>>

През последните няколко дни Майли Сайръс използва Twitter и за да промотира декемврийския брой на Cosmopolitan, от чиято корица сияе. Съвсем буквално, защото тоалетът й представлява рокля от тюл в телесен цвят, обсипана с разноцветни камъни.

"Време е за парти! Яж, пий и си скъсай задника от туъркинг", гласи централното заглавие на списанието, в което голотата, за разлика от V и W Magazine, например, е доста по-оскъдна.

Темите, които 20-годишната суперзвезда коментира в интервюто си за Cosmo, както може да се предположи, са раздялата й с Лиъм Хемсуърт, екзалтацията около участието й на наградите на MTV и небивалия успех на Wrecking Ball.

©Тиквите на Майли

Сподели.