Майли Сайръс най-после проговори за раздялата си с Лиъм Хемсуърт

Pinterest LinkedIn +

Три седмици след обявяването на разтрогването на годежа си с Лиъм Хемсуърт, сложило край на връзката ѝ с холивудския актьор, Майли Сайръс най-после даде първия си коментар по случая, избирайки за свой събеседник популярната водеща Елън Дедженеръс.

"Последния път, когато беше тук (през ноември 2012 г.), организирах парти в чест на вашия годеж…", опипа почвата Дедженеръс, на което Майли с присъщото си чувство за хумор и самоирония отвърна: "Искаш ли си парите обратно?"

"Искам ги, да. Все пак се постарах доста, изпратих ти и стриптийзьори. Ти се забавлява", продължи в същия дух водещата, на която е поверена церемонията по раздаването на наградите "Оскар" през 2014 г.

След като уточни, че не изпитва дискомфорт да говори за раздялата си с Хемсуърт, Сайръс сподели, че според нея хората прекарват повече време в мислене за случилото се от самата нея.

"Аз просто смятам, че щом една глава от живота на човек е приключила, трябва да отгърнеш нова страница и да започнеш следващата. Ето къде се намирам аз в момента. През последните седмици постоянно си мислех за това колко много са нещата, за които трябва да съм благодарна, че енергията ми просто не беше фокусирана върху това", допълва скандалната изпълнителка, чиято връзка с Хемсуърт започна през 2009 г. на снимачната площадка на лентата The Last Song.

"Единственото, което ме тревожеше, е доколко хората ще насочат вниманието си към мен заради музиката ми, а не заради обратите в личния ми живот, защото не исках да пожертвам това, върху което работя толкова отдавна, само за да задоволя този техен интерес. Когато имах най-голяма нужда хората да се фокусират върху музиката ми, те го направиха, и аз съм изключително впечатлена и благодарна", казва още 20-годишната поп звезда.

Самата тя признава, че току-що издаденият ѝ албум Bangerz, който вече си осигури първото място в следващото издание на Billboard 200, е до голяма степен отражение на връзката ѝ с Лиъм Хемсуърт: "Смятам, че можете да видите и усетите развитието ѝ в албума. Първата песен от него е Adore You, а последната - Someone Else", казва Сайръс, намеквайки, че може би вече е готова да бъде с друг човек.

Сподели.