Майкъл Фасбендър доказа, че го бива в брейка

Pinterest LinkedIn +

Майкъл Фасбендър може и да се е доказал като един от най-добрите актьори на своето поколение, но да влиза в различни роли не е единственият му талант. Оказва се, че той крие и неподозирани заложби на танцьор. Нещо повече, звездата от X-Men: Days of Future Past (Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще) е изключително добър в брейка. В един епизод от шоуто The Graham Norton Show колежката му Джесика Частейн успя да убеди Майкъл покаже на публиката неподражаемите си движения. Е, направи го, а всички останаха без думи от видяното.

Майкъл Фасбендър може и да се е доказал като един от най-добрите актьори на своето поколение, но да влиза в различни роли не е единственият му талант. Оказва се, че той крие и неподозирани заложби на танцьор. 

Нещо повече, звездата от X-Men: Days of Future Past (Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще) е изключително добър в брейка. В един епизод от шоуто The Graham Norton Show колежката му Джесика Частейн успя да убеди Майкъл покаже на публиката неподражаемите си движения. Е, направи го, а всички останаха без думи от видяното.


Сподели.