Магията на Disney: 10 песни, които направиха чудеса за любимите ни герои

Pinterest LinkedIn +

Всеки обича анимационните филми на Disney. И всички знаем, че рано или късно във всеки от тях идва моментът на песента с главно П. Момент, в който се случва нещо важно и жизнеутвърждаващо за персонажите. Ето 10 точно такива ключови епизода, в които героите на Disney извършиха чудеса в рамките на една песен.

1. Симба в Lion King (Цар лъв) мина през пубертета и порасна с помощта на верните си приятели Тимон и Пумба под звуците на песента Hakuna Matata.

2. Мулан, Ли, Чиен-По и Линг станаха добре обучени войници по време на песента I'll Make a Man Out of You.

3. Херкулес направи мускулите си за една песен време. Така че отидете във фитнеса и си пуснете One Last Hope! 

4. Родителите на Тарзан построиха цяло имение върху дърво по време на Two World One Family. Тогава се случиха и други неща, за които обаче не искаме да си спомняме... 

5. Ариел се превърна от русалка в човек. Да си смениш вида по принцип не е лесна работа, ако не си в анимация на Disney.

6. Аладин и Жасмин обиколиха целия свят, докато ние изслушахме една песен. Тя неслучайно се казва A Whole New World...

7. Скар от Lion King създаде добре тренирана и организирана армия само от няколко хиени. Защо ли всички те напомнят на някого?

8. Бел oт Beauty and the Beast (Красавицата и Звярът) се влюби в Звяра по време на песента Something There. Точно тогава вместо като брутално животно тя започна да го вижда като един истински джентълмен.

9. Джон Смит от Pocahontas (Покахонтас) минава на страната на природата и на индианците само след една песен.

10. Децата от Peter Pan (Питър Пан) се научиха да летят, докато ние изслушахме една песен. Макар че вълшебният прах на Камбанка също помогна.


Сподели.