Мадона почете паметта на Майкъл Джексън в O2 Arena в Лондон (Видео)

Pinterest LinkedIn +

По време на поредното шоу от настоящото си световно турне "Sticky & Sweet", Мадона (Madonna) не пропусна да отдаде почит на Краля на попа (Michael Jackson).

На 4 юли, пред погледа на 17 хиляди души в лондонската O2 Arena прозвуча семпъл от хита "Billie Jean", а на сцената се появи танцьор, облечен в неподражаемия стил на Джако, който демонстрира легендарната лунна походка.

"А сега извикайте за един от най-великите артисти на всички времена - да живее Краля", призова многохилядната публика, Мадона.

На видеостените в залата пък бяха прожектирани снимки от детските години на Майкъл Джексън, както и фрагменти от текста на парчето от 1988 г. - "Man in the Mirror".

Именно в лондонската O2 Arena през месец юли, трябваше да се състоят и планираните 50 концерта на Майкъл Джексън - "This is It", с които Кралят на попа възнамеряваше да се сбогува със света на музиката.

От своя страна Мадона продължава обиколката си "Sticky & Sweet", като следващата дата от нея на 7 юли в Манчестър. Турнето се очаква да премине и през България, а шоуто у нас е насрочено за 29 август на националния стадион "Васил Левски".

Сподели.