Мадона: Искам да правя нова музика

Pinterest LinkedIn +

Две години след рилийза на 11-тия й студиен албум Hard Candy (2008), чието съпътстващо световно турне бе обявено за най-доходоносната концертна обиколка на солов артист в цялата история, Мадона (Madonna) обяви, че планира да започне работа по нов музикален проект.

Чрез своята Facebook страница Мадона сподели: "Имам нужда от движение! Имам нужда да направя нова музика! Музика, на която да танцувам. В момента се оглеждам за най-откачените, безумни и неподражаеми хора, с които да работим заедно".

Това откровение на 51-годишната поп икона идва само няколко седмици, след като в интервю за BBC Мадона обяви плановете си с думите: "Имам филм, който чака да го довърша. Нов албум, който трябва да запиша. И нови фитнес центрове, които да отворя".

Споменатият филмов проект е лентата W.E., на която Мадона е режисьор и съсценарист и която разказва историята на любовната афера между Крал Едуард VIII и Уолис Симпсън. Снимките на филма вече приключиха, а издаването му е планирано за 2011 година.

Междувременно, през ноември в Мексико Сити отвори врати първият фитнес център от веригата Hard Candy Fitness, която Мадона стартира заедно с мениджъра си Гай Осиъри и изпълнителния директор на 24 Hour Fitness - Марк Мастров.

Сподели.