Кристина Агилера с уникален гаф на Super Bowl (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Кристина Агилера (Christina Aguilera) допусна сериозен гаф при изпълнението на американския химн по време на финала на Super Bowl в Тексас на 6 февруари. Певицата забрави за момент думите на текста и повтори два пъти един и същи стих, размествайки думите.

За нейно съжаление, гафът бе усетен от публиката, която присъства на мача, както и от милионите ТВ зрители на най-значимото спортно събитие зад Океана, и скоро социалните мрежи се напълниха с негативни коментари по нейн адрес.

По-късно Кристина Агилера се извини с официално изявление и призна, че се надява поне да е предала истинския дух на химна, тъй като изпълнението му на подобно събитие е била нейна "детска мечта още от седемгодишна".

На полувремето на Super Bowl на сцената се качиха Black Eyed Peas и Usher, а сред публиката се виждаха звезди като Джон Траволта (John Travolta), Хю Джакмън (Hugh Jackman), Дженифър Анистън (Jennifer Aniston), Майкъл Дъглас (Michael Douglas) и Катрин-Зита Джоунс (Catherine Zeta Jones), Джейми Фокс (Jamie Foxx) и др.


Сподели.