Madagascar: Escape 2 Africa

Pinterest LinkedIn +

Име: Madagascar: Escape 2 Africa Жанр: Екшън Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

В Madagascar 2 разработчиците са се справили много добре със задачата да вдъхнат живот на Алекс лъва и Марти зебрата - двата персонажа, с които можете да играете в Escape 2 Africa.
Ще сте завладени от малки мини игри, които ще служат за интервали между вашите по-сложни задачи.

Трябва да се разхождате през лозя, да балансирате върху топка или да се прицелвате с кокосов орех. Има и няколко нива с босове, които предлагат допълнително разнообразие в африканската савана.

Дизайнът на нивата е също много добър. Ще видите няколко различни пейзажи и среди в 8 нива, като всяко от тях се деконструира в серии от суб мини игри.

Младата аудитория на филмовата поредица вероятно ще остане доволна от лесния начин на игра, както и от факта, че Madagascar: Escape 2 Africa стриктно следва сюжета на филма.

Madagascar: Escape 2 Africa за мобилни устройства е базирана на едноименния филм на Dreamworks от 2008 г.!

В играта участват Алекс лъвът и Марти зебрата. В ролята на Алекс ще трябва да си пробиете път през африканската пустиня с внимателни скокове и танцувални движения, с които ще разсеете всички неприятности. Влизайки в ролята на Марти, играчите ще могат да прескачат гигантски долини или други зони от играта, които по принцип са недостъпни. И двамата герои от Ню Йорк ще имат нужда от помощта на техните приятели, за да стигнат до края на всяко ниво!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0086 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.