Луна, Тото, Галя от "Каризма" и още звезди в новия сезон на "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

С наближаването на старта на новия сезон на шоуто създателите на "Като две капки вода" съобщават едно по едно и имената на участниците, които ще забавляват публиката този път. До момента бяха обявени Фики Стораро, Дара, Галя от "Каризма", Тото от "СкандаУ". Бомбата обаче избухна преди часове, когато стана ясно, че в шоуто се включва и фолк фурията Луна.

"Още една дама, която не може да остане незабелязана, ще вземе участие в новия сезон на "Като две капки вода", съобщиха от предаването. "Обичам хората! Досега изявите ми във формати категорично бяха по сценарий, какъвто са очаквали от мен, но сега влизам в най-гледаното предаване в национален ефир, за да забавлявам и да се раздам за зрителите. Да изляза отново от зоната си на комфорт и да радвам публиката, в това се изразява развитието на всеки един артист! Нямам ограничения! Всичко е възможно за Луна Президент! Аз съм това, което сте Вие! Вие сте това, което съм Аз!", не крие възторга си и самата Луна. 

Изненадваща донякъде е появата и на Галя от "Каризма", която от години не се беше изявявала пред българска публика. "Предстоящото си участие в "Като две капки вода" приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!", сподели нежната половинка от несъществуващия вече дует "КариZма".

Осмият сезон на музикалното шоу за преобразявания стартира на 24 февруари 2020 г.
Сподели.