Луиза Григорова и Wosh MC дадоха първото си интервю като двойка

Pinterest LinkedIn +

След неочакваното начало на връзката между Стефан Иванов, по-известен като Wosh MC, и актрисата Луиза Григорова, двамата за първи път се явиха заедно в ефир, за да дадат интервю като двойка. Те заговориха открито за отношенията си в предаването "Преди обед" по bTV, където не скриха вълнението си, че са заедно.

Оказва се, че брюнетката и синът на актьора Иван Иванов са се запознали още преди 2 години, когато са били с общи приятели в нощен клуб. Рапърът не скри, че е харесал Григорова oще в първия момент, но тогава не се е случило нищо. 

Любовта им пламнала окончателно преди три месеца, след края на връзката на актрисата с колегата й Явор Бахаров. "Ние сме истинска нова, свежа двойка", коментира актрисата. "Отскоро сме и сега тепърва ще научаваме неща за себе си", споделя още тя, след като Стефан се затрудни с определянето на възрастта й.

Двамата не пропуснаха да се похвалят един друг, като Wosh сподели: "Това си е моето момиче. Постоянно ме изненадва - сутрин, обед и вечер. Луиза е добър приятел, може да ти бъде много близък човек, има чувство за хумор". Луиза пък каза за изгората си, че е изключително добър човек и че "любовта няма обяснение, случи се нещо и сега сме си заедно".

Двойката сподели още, че е заета с работа - Луиза репетира за пиесата "Вуйчо Ваньо" по Чехов във Варненския театър, а на Wosh MC предстои турне по случай новия му албум, чието дебютно парче с Top Stoppers вече е достъпно за широката публика. 

Сподели.