Луиза Григорова: Димитър Бербатов е адски секси

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Луиза Григорова, станала популярна с участието си в сериала "Стъклен дом", се интересува не само от кино и театър, но и от спорт. За нея той е начин на живот и стои в основата на изграждането на истински дисциплинираните личности.

Споделяйки за собствения си опит в областта на спорта, актрисата с усмивка се сеща за пълния си провал по баскетбол в четвърти клас, както и за победата си по лека атлетика. 

Луиза предвижда "голямо и хубаво" бъдеще за българския спорт, но за да се превърне това в реалност, тя призовава всички български спортисти да останат да се състезават за България. 

Младата актриса не крие симпатиите си към един от най-добрите ни тенисисти - Григор Димитров, с когото дори призна, че би отишла на вечеря.

За най-успешни сред българските спортисти тя определя Йордан Йовчев и Христо Стоичков, а за най-сексапилни - Димитър Бербатов и Симона Пейчева.

Спортното събитие, на което мечтае да присъства, поне веднъж в живота си, е волейболен мач за финала на световно първенство с участието на българския отбор.

Сподели.