Loud Festival 2012 - безплатен транспорт за посетителите на фестивала

Pinterest LinkedIn +

За удобство на посетителите на Loud Festival 2012, организаторите от Loud Concerts, съвместно с Център за градска мобилност, предоставят безплатен автобусен транспорт след края на двата фестивални дни.

Автобусна линия № 84, която свързва Терминал 2 на Летище София с централната част на града, ще пътува напълно безплатно след края на концертите до 4 часа сутринта. Автобусите ще тръгват на всеки 30 минути от Терминал 2 и ще стигат до крайната си спирка на ул. "Ген. Гурко".

Очаквайте още детайлна информация за групите, парти зоната, пропускателния режим и всичко свързано с  Loud Festival 2012.

Билети за мащабното събитие могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Еднодневните пропуски са на цена от 55 лв. на предварителна продажба, а двудневните са по 99 лв.

Феновете, които ще посетят Loud Festival 2012 с палатка, могат да се сдобият с комбиниран билет на цена от 104 лв., който предоставя двуднeвен достъп до фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Напомняме и за специалния moto pass, който включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг - всичко това на цена от 99 лв. на www.moto.bg. От мото портала ще бъде издаден ваучер, който впоследствие ще бъде заменен с мото пас на входа на Loud Festival 2012.

Ето и финалното разпределение на групите по дни:

2 юни (събота):

W.A.S.P.
Symphony X
Behemoth
Lacuna Coil
Tristania

3 юни (неделя):

Slayer
Annihilator
Soulfly
Meshuggah
Asphyx

Освен някои от най-добрите рок и метъл групи, Loud Festival 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената парти зона ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.

Loud Festival 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона.


Сподели.