Lorde "зашлеви" морален шамар на Lady Gaga и Майли Сайръс

Pinterest LinkedIn +

Новозеландската изпълнителка Lorde, която нашумя със своя голям хит Royals от албума Pure Heroin, се изказа доста критично по адрес на свои колежки от музикалната сцена, включително за Lady Gaga и Майли Сайръс (Miley Cyrus), които използват секса като инструмент за популяризиране на песните си.

В интервю за списание GQ тийнейджърката даде урок по морал на останалите певици и сподели докъде ще стигнат според нея тези тактики в индустрията.

"Аз съм феминистка, така че намирам някои неща в поп музиката за разочароващи. Мисля, че поп музиката е станала плашещо силна. Използват се шокиращи тактики в последно време: една певица се опитва да надмине друга по скандалност.

Вероятно всичко това ще достигне своята кулминационна точка на наградите Grammy, когато двама души просто ще се изчукат на сцената. При мен фокусът е изцяло върху правенето на песни", заяви Lorde.

Изказването на певицата идва по повод скандалния туъркинг на Майли Сайръс по време на наградите VMA, както и скорошното разсъбличане на Lady Gaga по време на неин концерт.

Сподели.