Logitech Z-5500 - най-доброто стана още по добро!

Pinterest LinkedIn +

Logitech замени флагмаснкия си модел при 5.1 тонколоните Z-680 с напълно новия 5.1 канален сет на Z-5500. С няколкото дребни но съществени подобрения, новият модел е най- доброто озвучение, което можете да подарите на себе си и компютъра си.

Когато Z-680 се появи на пазара, геймърите пощуряха, че най-накрая получават добра съраунд система в ценовата гама под 500 долара. Въпреки, че характеристиките им не бяха много впечатляващи те бяха най-доброто на пазара за тази цена. А повечето алтернативи тогава предлагат само 2.1 канален звук. Освен това subwoofer-а беше достатъчно могъщ, за да озвучи целия апартамент по време на парти.Logitech взимат най-доброто от Z-680 и го прехвърлят в Z-5500. Настройките на колоните се осъществяват с т.нар. "SoundTouch" контролен пад. В него има всичко - от input режима, през специални хардуерни аудио ефекти до bass/trebel нивата и т.н. Също така има инфрачервен приемник, който се използва с включеното в пакета дистанционно.

LCD дисплеят на колонките е осветен в синьо и се активира в момента в който включите колонките. За съжаление няма начин да го изключите или затъмните, което може да се окаже изнервящо, ако се намира близо до монитора ви в тъмна стая, докато се опитвате да гледате филм или играете, тъй като постоянно отвлича вниманието ви.

С дистанционното можете да направите всички настройки по колонките, както и да ползвате стандартните функции за намаляване/увеличаване на звука.На задната част на главния панел са всички input жакове за тонколоните. Можете да ги използвате както с 5.1 PC звукови карти, така и като индивидуално стерео канали.

Има допълнителен Line-In портt (полезен, ако вече ползвате другите три порта) и още един за микрофон. Когато включите слушалки, звука автоматично минава в стерео режим.

Поради множеството input режими, Z-5500 са перфектни не само за PC гейминг, но и като озвучителна система за домашно кино, дори за музика от CD и MP3 плейъри.

Технически характеристики:
Име: Logitech Z-5500
- Bass power: 188 W
- Satellite power: 4 X 62 W + 69 W
- Frequency response: 33 Hz - 20 kHz
- Размери сателити: 3.7" X 7.4" X 4.7"
- Размери събууфър: 13" X 13.3" X 18.1"

Купи от: Plesio
Сподели.