Logitech G600 - мишка за ММО фанатици

Pinterest LinkedIn +

Някога да сте поглеждали компютърна мишка с да речем 10 бутона и да сте си казвали: "Ооо, това е крайно недостатъчно?" Ако не сте, то вероятно така наречените масови онлайн мултиплейър игри просто не са вашата бира. Запалените ММО играчи обаче биха оценили високо модел като новия G600 на Logitech, понеже мишката тук е с цели 20 напълно програмируеми бутони.

Причината е, че в този вид гейм заглавия многобройните умения, магии, бързи комбинации от атаки и др. обикновено се активират с определени клавиши. Тъй като говорим изначално за РС игри, производителите на World of Warcraft, Knights of Old Republic, Guild Wars или Secret World обикновено допускат, че за целта разполагате с клавиатура, която пък има грубо 100 бутона.

Така че често не се скъпят в това отношение и в ММО игрите клавишни комбинации дал Господ.

Проблемът е, че когато те станат повечко, голяма част от тях не са ви "под ръка", докато се забавлявате. А понякога секунда закъснение в реакциите, докато преместите ръката си до съответния клавиш, и... героят ви е във вечните ловни виртуални полета.

Тук на помощ обаче идват именно специално разработените за ММО играчи продукти като G600.

Тя разполага с впечатляващо изобилие от допълнителни бутони в добавка с така наречения G-shift клавиш (познат термин на хората, използвали други представители на гейм периферията с марката на Logitech).

В модела веднага се набиват в очи 12-те екстра клавиша, разположени встрани на тялото, всеки от които е със синя LED подсветка.

Всеки от тях плюс класическите "ляв/десен клик бутон и скрол" можете да програмирате свободно с различни команди, като, разбира се, за целта първо ще трябва да инсталирате специализирания софтуер от Logitech.

G600 не е точно революция - Razer от доста време предлагат модел със сходни опции на име Naga, но традиционно качеството на изработка на Logitech е много високо - мишката е солидна, с издръжлива конструкция и ще ви служи стотици игрални часове безотказно.


Сподели.