Living Things на Linkin Park излиза на 26 юни. Чуй пилотния сингъл Burn It Down тук

Pinterest LinkedIn +

На официалния си уебсайт Linkin Park анонсираха 26 юни за дата на издаването на новия си албум Living Things – петият студиен дългосвирещ проект на американската алтърнатив рок група с над 50 млн. продадени копия от записите си в цял свят и две награди Grammy в актива си.

Албумът е ко-продуциран от Рик Рубин (Adele, Metallica) и от вокалиста и мулти-инструменатлист на  Linkin Park, Mike Shinoda, който ко-продуцира последните два албума на Linkin Park – A Thousand Suns (2010) и Minutes to Midnight (2007).

Първият сингъл от новия албум, Burn It Down, направи своята радио премиера на 16 април и е достъпен в iTunes. Феновете могат да направят предварителни поръчки на Living Things на страницата на бандата www.linkinpark.com, като по този начин си осигуряват възможността веднага да изтеглят сингъла.

Всички поръчки идват и с месечен абонамент за получаване на осем нови ремикса на  песни от албума. Наскоро групата обяви, че ще е ко-хедлайнер на 2012 Honda Civic Tour заедно с Incubus. Турнето ще стартира на 11 август в Бристъл, Вирджиния, в Jiffy Lube Live.


Сподели.