Любовната приказка на Петко и Яна Димитрови – тази неделя в „Търси се“

Pinterest LinkedIn +

Една от най-обсъжданите светски двойки разкрива тайните на семейното си щастие

Бизнесменът Петко Димитров и съпругата му Яна гостуват в студиото на „Търси се“ в неделя (26 февруари) от 12:30 ч. по bTV. Тази година двойката празнува своя първи юбилей и по този повод в емоционален разговор Петко ще сподели: „След 10 години съм по-сигурен от всякога, че това е моят човек. Дори дъхът ѝ, миризмата ѝ… всичко е моето“.

Най-емоционална ще бъде срещата с техните деца. Виктор – синът на Петко и бившата му жена и тв водеща Мария Игнатова, ще нарече Яна своя „втора майка“ и развълнувано ще разкаже за силната им връзка. Яна на свой ред ще допълни: „Когато се запознахме, Виктор живееше при Петко. Беше на 5-6 годинки и веднага го обикнах. Той е едно от най-добрите същества, които познавам“.

Малките братчета Доминик и Ян пък ще разкрият какви са любимите им занимания с батко им, кой е по-добрият кулинар вкъщи и кой е специалистът по смутита.

Важно признание относно големия си син и живота на трите деца заедно ще направи щастливият баща със сълзи на очи, а водещите Меги и Нели ще подготвят още една изненада за звездното семейство.

Какво имат да споделят родителите на Яна за голямата любов, устояла теста на времето, и за мястото на внуците в ежедневието им, кои са най-близките приятели на двойката и какво прави сестрата на Петко в Германия, ще стане ясно в новия епизод на „Търси се“ по bTV.

Опознайте романтичния свят на Петко и Яна Димитрови в „Търси се“ – тази неделя (26 февруари) от 12:30 ч. по bTV!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.