Любов и двойна игра във втория епизод на "Под прикритие 2"

Pinterest LinkedIn +

Вторият епизод от втори сезон на хитовия сериал "Под прикритие" ще вземе поредната си жертва. От екипа на крими сагата обаче, не пожелаха да разкрият кой от персонажите ще напусне сюжета.

След показното убийство на депутата Желев в първия епизод, обстановката в подземния свят отново е силно разклатена. Някои от хората на Джаро играят двойна игра и той спешно трябва да разбере кой точно е предателят в неговите редици.

Това преднамерено търсене ще направи мисията на Мартин още по-опасна, но за негово щастие, инспектор Попов ще вземе решение да продължи работата си в полицията въпреки покушението.

Конфликтът между Мартин и Иво пък се задълбочава. Полицаят под прикритие ще го проследи, за да разбере неговата тайна, но Иво ще го надуши. Един телефонен разговор ще предупреди Мартин, че дясната ръка на Джаро му готви капан.

Как ще оцелее Мартин, докато всички търсят предателя и на какво е способен един човек в името на мисията и любовта си – това ще видят зрителите на 27 ноември в 20:45 ч. по БНТ1.

Сподели.