Фенове на "Под прикритие" се включиха в сериала на БНТ

Pinterest LinkedIn +

Минути преди излъчването на неделния епизод от хитовия сериал на БНТ "Под прикритие - сезон 2" на 27 ноември, зрителите успяха да надникнат зад кулисите на продукцията. От снимачната площадка, освен традиционното количество изстрели и взривове, долиташе и вой на мощни двигатели и писък на спирачки.

За целта, екипът на екшън сагата заложи на едни от най-опитните каскадьори, които са способни да направят почти всичко зад волана.

На паркинга на популярен столичен мол, бе заснета сцена от шеста серия на сериала, в която при солова акция на бандата на Джаро полицията засича групата, а момчетата му се измъкват под открит огън.

За реализацията на кадрите, няколко дни по-рано продуцентите призоваха феновете на "Под прикритие" да предоставят колите си за снимките, а на поканата се отзоваха множество хора, нетърпеливи да видят отблизо как се заснемат сцени от сериала.

Режисьорът Виктор Божинов обеща и, че ще им се отблагодари по един специален начин – като се изпишат имената им във финалните надписи на епизода.


Сподели.