Професионален адвокат се връща в училище в новия комедиен сериал "Колеж Грийндейл"

Pinterest LinkedIn +

В ученик по неволя ще се превърне един вече утвърден адвокат в премиерния сериал "Колеж Грийндейл". Той ще стартира по bTV Comedy на 4 декември и ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:00 часа.

Главният герой в поредицата е Джеф Уингър, който се връща в училище, за да получи законно образование, след като шефовете му откриват, че дипломата му е невалидна. Въпреки липсата на желание от негова страна, изправен пред заплахата от уволнение, той решава да се запише в колежа "Грийндейл", надявайки се че там няма да му е трудно да завърши. Още повече, че мнозинството от учениците са отхвърлени от обществото слабаци или пък наскоро разведени домакини, които търсят начин да получат диплома. 

В училището Джеф започва да закача Брита – дръзка жена, която иска да избяга от безразсъдното си минало. Проблемите се появяват, когато тя събира пъстър екип от студенти в група за проучвания, сред които дори и известен магнат. Сега, вместо да учи и да завърши безпроблемно, както се е надявал, Джеф е принуден да се впусне в истинско колежанско приключение, изпълнено с протести, домашни и всякакви неприятности.

През 2011 г. един от епизодите на "Колеж Грийндейл" спечели престижната награда Emmy за индивидуални постижения в използваните анимационни ефекти. Сериалът има и редица номинации, сред които номинация  за най-добра комедийна поредица на 36-то издание на People Choice Awards, както и номинации за престижните отличия NAACP, Teen Choice Awards за 2010,  Entertainment Weekly Awards Ewwy и Favorite Star TV за 37-то People Choice Awards.

В главните роли зрителите ще видят Джоел Макхейл, Джилиан Джейкъбс, Алисън Бри, Ивет Никол Браун, Дани Пуди и комедийната звезда от 90-те - Чеви Чейс. 

Сподели.