Линдзи Вон върна тъпкано на Тайгър Уудс като му изневери публично

Pinterest LinkedIn +

Милионерът и легенда в голфа Тайгър Уудс получи неочакван удар от любимата си - ски състезателката Линдзи Вон. Романтичната връзка между двамата започна преди месеци и е на път да завърши драматично, след като русокосата спортистка е била забелязана да разменя ласки на публично място с друг мъж.

Спортистката е била сред публиката по време на концерт на Джъстин Тимбърлейк и Jay Z в Маями през август. Когато шоуто приключило, отишла зад сцената, за да се срещне с човек от екипа на шоуто (а по-късно същия ден сподели в Twitter: "Уау, беше страхотно. Най-добрият концерт, на който съм била").

"След като концертът свърши, Линдзи и няколко нейни приятелки донесоха напитки в бекстейджа и Линдзи се насочи към един човек, който очевидно я познаваше много добре. Тя се хвърли в прегръдките му и двамата се впуснаха в дълга сесия от дълбоки целувки, която продължи няколко минути", съобщава източник на Enquirer, цитиран от Radaronline.com.

Неназованият информатор описва непознатия мъж като "висок, добре изглеждащ мъж в средата на 40-те с леко посивели коси".

"И двамата държаха напитки в едната си ръка, а с другата Линдзи го беше прегърнала през врата, докато той я стискаше отзад", не спестява подробности неизвестният информатор, според когото тайната им целувка вероятно ще се окаже "целувка на смъртта" за романтиката между 28-годишната скиорка и 37-годишният Тайгър.

Мнозина тълкуват палавата забежка на Линдзи като заслужено възмездие за голфъра. Преди да се влюби в нея той беше любимец на жълтата преса заради многобройните си изневери с различни жени, които в крайна сметка доведоха до развода на милионера и съпругата му.

Сподели.