Tiger Woods PGA Tour 14 излиза на 26 март

Pinterest LinkedIn +

Tiger Woods PGA Tour 14 ще излезе за Xbox 360 и PS3 на 26 март, обяви Electronic Arts. Следващата игра от популярната голф поредица, носеща името на великия американски спортист, ще включва исторически събития от четирите най-големи турнира на планетата – Masters, US Open, Open Championship и PGA Championship.

Историческият елемент ще бъде един от акцентите в играта, като освен срещу Уудс играчите ще могат да бият топката срещу голфъри като Seve Ballesteros, Ben Hogan, Bobby Jones, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player, Sam Snead и Lee Trevino.

Победата над тези играчи ще бъде възнаградена чрез включването на героя на съответния играч в редиците на Легендите. За още по-голяма достоверност облеклото на игралните персонажи ще бъде издържано в класическия стил на съответната епоха.

Tiger Woods PGA Tour 14 ще включва 20 терена, 35 голф играчи мъже и 5 жени, с които в играта се въвеждат LPGA и Kraft Nabisco Championship, маркира завръщането на Country клубовете и ще поддържа мултиплеър от 24 души, Xbox 360 Kinect и PS3 Move.

Желаещите да я закупят предварително могат да получат допълнителна информация за бонусите, които дават различните търговци, от официалната страница на PGA Tour 14.

Сподели.