Linden Lab (Second Life) пускат четири нови игри през ноември

Pinterest LinkedIn +

Американската частна интернет компания Linden Lab, чието име се свързва най-вече със симулатора на виртуална действителност Second Life, подготвя за издаване четири нови продукции, при това почти едновременно през ноември т.г.

Подобно на Second Life, новите игри на Linden Lab ще позволяват на потребителите да създават свое собствено съдържание чрез огромен набор от инструменти и да споделят проектите си помежду си.

Така например Patterns ще предостави на играчите преживяване, сходно с това от Minecraft, като тук от значение ще бъдат структурната цялост на създадените чрез геометрични фигури обекти и ролята на физичните закони, емулирани в механиката на играта.

Creatorverse пък разполага с тулкид, сходен с този на LittleBigPlanet, чрез който потребителите ще могат да създават и раздвижват по определен начин всичко, което им хрумне. Тази игра ще излезе най-напред за iPad, а впоследствие и за PC.

Останалите две заглавия - Dio и Versu, все още нямат издадени трейлъри, но според плановете на Linden Lab също ще излязат през ноември.

Сподели.