Лили от Big Brother 3 сменя Соня Васи в американския Playboy

Pinterest LinkedIn +

Звездата от Big Brother 3 Лиляна Ангелова е втората българка, която ще се появи в американското издание на Playboy. Издателите в САЩ са отправили официално искане към колегите си от българска страна за фотосесията й от мартенския брой на списанието.

Така тя ще стане втората родна красавица след Соня Васи, която ще украси американското еротично списание.

"Няма как да скрия радостта си. Изключително съм поласкана като жена, още повече, че аз не съм професионален фотомодел и това е голяма чест за мен,
каза Лили за Avtora.com.

Разбрах за интереса от главния редактор на българското издание Христо Кьосев. Той ми се обади веднага, след като е получил запитването и беше първият човек, който ме поздрави. Все още не знам кога точно ще се появи сесията ми, но определено се надявам да е съвсем скоро", допълни тя.


В близките месеци пловдивчанката ще дебютира и като актриса в нашумелия български сериал "Забранена любов".

"Напоследък около мен се случват само хубави неща. Ходя на уроци по актьорско майсторство и дори вече се снимах в няколко серии на сериала "Забранена любов". Това до голяма степен ме задържа в София, където и живея напоследък, въпреки че отскачам често и до родния Пловдив. Освен това има развитие и около личния ми живот, но предпочитам да го запазя в тайна", завърши Лили.

След като нашумя с участието си в третия сезон на риалити шоуто "Big Brother", Лиляна се снима два пъти за корицата на родния Playboy. Tя зарадва феновете си със сесии през февруари 2007 г. и март 2009 г.


Именно снимките й от преди месец са предизвикали интереса на издателите зад Океана. Българските им колеги пък определят събитието като историческо и заради факта, че традиционно Playboy САЩ е твърде консервативен по отношение на публикуването на фотосесии на чуждестранни красавици.

Лиляна след Big Brother All Stars: "Ако се бях родила другаде, сега щях да съм Памела Андерсън. Убедена съм!" Виж повече>>

Сподели.