Лили Иванова представя три нови песни на концертите си в НДК

Pinterest LinkedIn +

С премиерата на три нови песни Лили Иванова ще отбележи предстоящите си три концерта в зала 1 на НДК. Билетите и за трите поредни дати – 25, 26 и 27 октомври вече са почти разпродадени.

Трите концерта в София ще бъдат своеобразна кулминация на тазгодишното национално турне на Лили Иванова под надслов "За пълноценни мигове с музиката". Като част от него голямата ни певица вече изнесе 8 концерта в 7 града в страната.

Лили Иванова и екипът ù музиканти вече активно репетират и работят по трите нови песни. В една от тях има и международно присъствие. Това е "Мигът и любовта", която е по музика на Веселин Веселинов-Еко и текст на Иван Тенев. Специалното участие в нея е в лицето на гост-изпълнителя на бандонеон Жилберто Перейра. Роден в Аржентина, той е един от най-популярните изпълнители на танго и ученик на Астор Пиацола. Останалите две песни са "Бурната река" по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров и "Главна роля" по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Билетите за предстоящите концерти все още могат да бъдат закупени през мрежата на Eventim и онлайн.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.