Lil Wayne се разби със скейтборд, иска да става "про"

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Lil Wayne, който прекара голяма част от 2010 година зад решетките, след като бе осъден на една година затвор за незаконно притежание на оръжие, бе приет по спешност в болница на 21 август с обилно кървяща рана на лицето.

Локализирана над горния клепач на лявото око (в съседство на което е разположена една от многото му татуировки, бел. авт.), раната е била зашита, а един от членовете на антуража на Lil Wayne е обяснил, че тя е резултат от инцидент със скейтборд.

По-късно самият рапър, който на 29 август ще издаде дългоочаквания си нов студиен албум - Tha Carter IV, а през септември ще навърши 29 години, информира феновете си за случилото се чрез своя акаунт в Twitter – liltunechi. "Разбих си ши***ата глава в скейт парка! 9 шева! Разкривена рана над лявото ми око".

В отговор на последвалите коментари, няколко часа по-късно Lil Wayne написа още: "Благодаря на всички за загрижеността, но, моля ви, имайте предвид, че в бъдеще вероятно ще претърпя дори още по-сериозни падания, ако искам да стана добър в това... а аз ще стана!"

Случката не е компрометирала графика на настоящото турне на Lil Wayne в САЩ, което трябва да приключи на 24 септември в Хаваи.


Сподели.