Лятото на Марго Роби: Звездата изгря на нова корица – тази на Vanity Fair

Pinterest LinkedIn +

За пореден път през летния сезон Марго Роби позира за корица на списание. Този път тя разкрива сексапила си в бял бански за последния брой на списание Vanity Fair.

През 2013 г. очите на всички бяха вперени в красавицата заради участието й в мега хита The Wolf of Wall Street (Вълкът от Уолстрийт), в който игра редом с любимеца на милиони жени по света Леонардо Ди Каприо. Благодарение на чаровния си акцент и красотата си тя бързо спечели сърцата на кино феновете.

В интервю за изданието 26-годишната австралийка коментира работата си по филма и онези неудобни секс сцени с носителя на Оскар.

"В първия филм, който снимах, беше нискобюджетен, имах сцена под душа. Така че практически бях доста разголена, но не толкова, колкото в The Wolf of Wall Street. Всъщност дотогава не бях снимала секс сцена. Снимала съм такива, които водят до секс, или такива, в които той вече е приключил, но никога такива от край до край."

Снимка, публикувана от Vanity Fair (@vanityfair) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Роби си спомня, че по време на процеса се е чувствало неловко заради всички хора на снимачната площадка. Но никога не си е и помисляла да не изпълни задачата си.

"Трябва да направиш нещото и да свикнеш с него. Колкото по-скоро го направиш, толкова по-скоро ще приключиш."

Видеоклип, публикуван от Vanity Fair (@vanityfair) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.