Лиъм Галахър: Роби Уилямс е ш*бан дебел идиот

Pinterest LinkedIn +

Лиъм Галахър (Liam Gallagher) продължава да сее скандали около себе си. Поредната жертва на хапливите му коментари се оказа Роби Уилямс (Robbie Williams).

На 19 юни групата на Галахър - Beady Eye - свири в зала с капацитет 1500 души, а същата вечер Уилямс изнесе концерт пред 60 000 фена на стадион "Етихад" в Манчестър - съоръжението, на което играе любимият отбор на бившия фронтмен на Oasis - Manchester City.

Малко преди Beady Eye да започнат да свирят от BBC интервюираха Галахър. На въпроса защо кариерата на Уилямс е толкова по-успешна от неговата рокаджията отговори: "Ние сме работеща концертна група, но все пак лайняната музика печели".

"Ние трябва да свирим три поредни вечери на "Етихад", не някакъв дебел ш*бан идиот. Там можеше да бъде всеки ш*бан клоун. Срамно е, че група като Beady Eye свири в клуб като Ritz. Но не става въпрос за него. Става дума за хората като цяло. Но не - за него е, ако сте си помислили, че съм се уплашил от нещо", заяви Галахър в типичния си безцеремонен стил.

Сподели.