Лиъм Галахър: Майната им на брат ми и на Oasis

Pinterest LinkedIn +

Лиъм Галахър (Liam Gallagher) отхвърли всякаква възможност той и брат му Ноел Галахър (Noel Gallgher) "да заровят томахавката" и да се съберат отново в Oasis.

"Майната им на Oasis, както и на брат ми. Идеята да бъда на сцената и да свиря с този шибан идиот, да кибича с глупавите му приятели - престорени наркомани и сноби - изобщо не ме вълнува. Аз си имам група Beady Eye, имаме албум и само това ме интересува. Не бих могъл да се радвам на успеха на Ноел и неговата група The Flying Birds. Той разтури моята банда. Надявам се да е щастлив, въпреки че не ми изглежда такъв", разлюти се Лиъм Галахър.

Наскоро ирландската поп певица Шиниъд О'Конър (Sinead O'Connor) призова двамата братя да се помирят заради майка им, но засега няма изгледи това да стане.

Бившият фронтмен на Oasis пък наскоро записа видеообръщение към своите фенове в Япония и изненадващо заяви, че се радва много на к-pop сензацията Psy и неговия вирален супер хит Gangnam Style.

"Мисля, че това парче е абсолютна класика. Обожавам го. Детето ми танцува на него всяка сутрин и това ме кара да се подсмихвам и понякога да изплювам храната от устата си докато закусвам. Нямам търпение да чуя следващия хит на Psy", коментира още Лиъм Галахър.

Сподели.