Летисия Каста в Big Brother, Иван и Андрей са жури?! Това е продължението на "Островът" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Известният ТВ водещ Милен Цветков посреща Летисия Каста (Laetitia Casta) в студиото на Big Brother. Видимо развълнуваната французойка е бременна и влиза в Къщата, където я очаква датският й партньор - актьорът Туре Линдхардт (Thure Lindhart).

Продуцент на реалити формата е Любен Дилов - син, а в журито виждаме Иван, Андрей и Део. Тази странна смесица от лица и случайности е част от сценария на българския филм "Островът" на режисьора Камен Калев, който бе представен по време на кинофестивала в Кан през май тази година.

Официалната му премиера в София ще бъде на 10-ти октомври, а по киносалоните в цялата страна ще можем да го гледаме след 14-ти октомври.

В главните роли в "Островът" ще видим френската актриса и топмодел Летисия Каста и датчанина Туре Линдхардт като Софи и Данийл, които попадат случайно на почти необитаем остров в Черно море, но новината за втората част на филма, която се развива в Big Brother, е откровено изненадваща и добре пазена тайна от екипа на продукцията.

От новия, втори трейлър на "Островът" разбираме, че действието има доста неочаквана развръзка, а Камен Калев е решил да изненада публиката с нестандартното си решение за подбор на изразни средства и смело жонглира със смяната на жанрове в лентата.

По предварителна информация, първата част представя острова като сюрреалистично място, където героите са изолирани от външния свят, оставайки насаме със своите страхове и демони, докато Big Brother ще ни отведе в една съвсем друга реалност - модерна арена, символ на обществения и социален остров - там, където си наблюдаван, анализиран и интерпретиран от околните.

Това е място, където се разиграва многообразието на гледни точки, където участници и зрители се опитват да разтълкуват образа на Данийл, давайки оценки, критикувайки, подкрепяйки или симпатизирайки на героя.

Или както се изрази Летисия Каста в едно от своите интервюта пред френските медии по време на кинофестивала в Кан: "Това е луд филм за свободата. Филм за това как всички си мислим, че сме нормални, а всъщност сме много объркани, защото живеем под контрола на неща, които са изкуствено създадени, неща които не са реални".

В лентата на Камен Калев ще видим още Бойка Велкова и Руси Чанев като Ирина и Павел, които живеят на острова в съседство с фараджията Илия, чиято роля се изпълнява от Михаил Мутафов. Филмът е българо-шведска ко-продукция и е реализиран с помощта на Българска национална телевизия, Национален филмов център и Арт Итърнал.


Сподели.