Лесбо-тройка още в началото на английския Big Brother

Pinterest LinkedIn +

Сексуалното напрежение в поредното издание на английския Big Brother е достигнало своя първи пик няколко дни след началото му.

Три от момичетата в къщата са се отдали на креватна любовна игра, отбивайки всякакви опити от страна на мъжете да се включат, съобщава официалния сайт на ТВ Шоуто.

Инициаторка на сексуалната забава е била родената в Зимбабве 24-годишна тъмнокожа съквартирантка Макоси (на снимката), а участие в чаршафната лесбо-проява са взели още и съквартирантките Лесли (19 г.) и Ванеса (19 г.).

Сцените със женските ласки, които са се случили още на 11-тия ден от старта на Big Brother, обаче, са били изрязани и не са били допустати в ефир.

Въпреки сексуалната активност, Макоси е фаворит на английските букмейкъри за отпадане от къщата на BigBrother. За разлика от българския вариант, във Великобритания се приемат залози за или против всеки един съквартирант, както и такива кой с кого и как ще прави секс в къщата. Към момента за фаворитка за спечелване на голямата награда се сочи една от другите участнички в лесбо-сцената - Лесли.
Сподели.