Destiny's Child обявяват началото на своя край

Pinterest LinkedIn +

В края на миналата седмица, по време на концерт в Барселона, Кели Роуланд (Kelly Rowland) - Destiny's Child, е обявила пред публиката, че това ще е последното изпълнение на групата в Европа

Кели  е обявила, че причината за тове е, че Destiny's Child са решили да се разделят след приключването на турнето си.

В последвало изявление и трите певици са потвърдили новината: „Работихме заедно като Destiny's Child от 9 годишни, започнахме с турнетата заедно на 14. След много обсъждане, и дълбоко вглеждане в себе си, разбрахме, че турнето, което правехме в момента, ни даваше възможност да оставим Destiny's Child на високо ниво, заедно в приятелството си и изпълнени с огромна благодарност към нашата музика, към нашите фенове и всички останали.

След всички тези прекрасни години на съвместна работа, разбрахме, че сега е времето да започнем да преследваме личните си цели и соло проекти. Независимо какво ще се случи, ние винаги ще се обичаме, като приятелки и сестри, и винаги ще си помагаме като артисти. Искаме да благодарим на феновете си за тяхната невероятна любов и подкрепа и се надяваме да се видим, докато продължаваме да вървим по пътя на съдбата ни.”
Сподели.