Les Blitz Directeurs подготвят сценично шоу за участието си в О!Шипка

Pinterest LinkedIn +

Невероятно шоу очаква всички фенове, които ще се излъжат да дойдат във вторник, 11 ноември, в столичния клуб "Сцена за Авторска Музика" О!Шипка.
Култовите герои на софийския ъндърграунд, а именно отвъднормалните, легендарните Les Blitz Directeurs (което ще делят сцената с рицарите от Ardenfeel същата вечер), ще представят своето ново шоу!!!

В това т.нар. ново шоу всъщност почти всичко е старо: запазена е сценичната традиция от последните години за истерична, тежка тресня, примесена с литри алкохол, откровени нескопосани хип-хоп речетативи, рецитали на шедьоври от поети-романтици, тотално неуважение към неодобряващата част от публиката, плюс присъствието на разни заблудени приятели, свирещи на африкански ударни инстурменти зад олюляващия се басист Вехт Перо. Новият, пети елемент, обаче, може да изправи всичко мъжко у мъжете, тъй като представлява една нежна полугола девица, която уж свенливо, но и закачливо, уж невинно, но и дяволито, уж хладно, но и подканящо, ще обявява имената на песните на легендарното дуо само с помощта на едно табло с неграмотни надписи, тъй като думите са излишни пред такава естетика. Легендарното дуо все още обсъжда дали въпросната девица да се появи само по сребристи отблясъци, или ще бъде благоприлично прикрита с парченце плат там, където моралът повелява.


Сподели.