Леонардо Ди Каприо спечели Оскар и реши да поеме на самоубийствена мисия до Марс

Pinterest LinkedIn +

Марсианците са щастливци, защото Леонардо Ди Каприо ще пътува до Червената планета. Така поне заяви звездата пред президента на САЩ Барак Обама и пред учения доктор Катрин Хейхоу по време на техен симпозиум.

Опитвайки се да убеди публиката, че всеки има принос към опазването на околната среда, доктор Хейхоу казва с усмивка: "Не искам да знам дали някой се е записал за пътуването до Марс? Ако сте, мисля, че вие сте луди." В този момент популярният актьор отговаря, без да се замисля: "Аз съм".

Не сме сигурни дали Лео наистина мисли да осъществи на практика думите си, защото завижда на колегата си Мат Деймън, или може би не разбира как се снима един филм. Но ако да, той ще трябва да почака няколко години. По-точно до 2025 г., когато според плана на милиардера Илон Мъск човешки крак ще стъпи на Марс.

Според самия изобретател, както и според много други учени, тази мисия ще бъде самоубийствена за хората, които се отправят на нея, и вероятно участниците никога няма да се върнат на Земята. Само времето ще покаже какво предстои за всички фенове на един от най-талантливите актьори на днешното време. 


Снимка, публикувана от LEONARDO WILHELM DICAPRIO❤️ (@leonardo_myobsession) на

Сподели.