Леонардо Ди Каприо, Робърт Де Ниро и Мартин Скорсезе заедно в нов криминален филм

Pinterest LinkedIn +

Мрачен период от американската история събира холивудските легенди Леонардо Ди Каприо, Робърт Де Ниро и Мартин Скорсезе за един от вероятно най-очакваните криминални филми в историята.

Според Imperative Entertainment лентата ще бъде базирана на книгата Killers Of The Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI на Дейвид Гран. Действието в нея се развива през 20-те години на XX век. 

Историята се фокусира върху индианците от Осейдж, Мисури, които откриват петрол под земята си и стават едни от най-богатите хора на планетата. Постепенно обаче започват да изчезват един по един при мистериозни обстоятелства.

В крайна сметка нещата се задълбочават толкова, че се налага младият Джей Едгар Хувър от ФБР да поеме разследването, което му помага за напредък в кариерата.

Продукцията все още е в много ранен етап. Досега Скорсезе досега е работил и с Ди Каприо, и с Де Ниро, но поотделно. Двамата актьори обаче вече са се снимали заедно в драмата This Boy's Life (1993 г.).

Междувременно Де Ниро и Скорсезе все още са в преговори с Netflix за друга криминална драма – The Irishman (Ирландецът) и на този етап има съмнения дали бюджетът ще им е достатъчен. Дано!

Сподели.